Sr HR Business Partner (32-40 uur)

Krijg jij energie van een snel veranderende en groeiende organisatie en kan jij schakelen tussen de verschillende levels in de organisatie? Ben je een HR-generalist en wil jij deel uitmaken van een organisatie die zich vastbijt in de energietransitie? Dan is onze Sr HR-Business Partner rol een mooie stap in je carrière!

Sr HR Business Partner (32-40 uur)

Krijg jij energie van een snel veranderende en groeiende organisatie en kan jij schakelen tussen de verschillende levels in de organisatie? Ben je een HR-generalist en wil jij deel uitmaken van een organisatie die zich vastbijt in de energietransitie?  Dan is onze Sr HR-Business Partner rol een mooie stap in je carrière!

De rol

Binnen de HyET Group zoeken we voor HyET Solar Netherlands B.V. een Senior HR Business Partner die de organisatie helpt met het opbouwen van een solide HR organisatie!

Als Senior HR Business Partner maak je deel uit van de Corporate HR afdeling en is de HR Manager jouw direct leidinggevende. Binnen de HR afdeling werk je onder andere samen met een Recruiter en een HR assistent. Je voornaamste taak ligt in het laten meegroeien van HR samen met de groei ambitie van de fabriek (verdubbeling van het huidige aantal fte) en het professionaliseren van de HR afdeling binnen HyET Solar Netherlands BV specifiek. Ook wordt van je verwacht mee te denken in de ontwikkeling van de HR afdeling binnen HyET Group als een eenheid. Binnen dit bedrijf werk je samen met medewerkers die gepassioneerd, betrouwbaar, creatief en ondernemend zijn!

Wat ga je doen @HyET?

We zijn bij HyET Solar de organisatie aan het opbouwen om op grote schaal Powerfoil te produceren en te verkopen. Dat zal de basis zijn om via een beursgang (IPO) de stap te maken naar nog grotere schaal. Om hier klaar voor te zijn, werken we aan een Roadmap naar een IPO waarbij HR het groeiproces kan medebepalen. Vanuit jouw HR-expertise kan je strategisch en tactisch beschrijven wat er vanuit Human Resources gepland, georganiseerd en geïmplementeerd moet worden; ofwel, je kan je hand volledig leggen aan de bouw van de HR organisatie. Een mooie klus die er voor je klaarligt!

Naast deze rol is het tevens je taak om het management op diverse niveaus op HR onderwerpen te adviseren. Je draagt proactief bij aan de coaching van lijnmanagers en medewerkers kijkend naar hun kennis, houding en gedrag. Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte aanlevering van HR gegevens met daarbij het advies waar nodig. Je controleert of er wordt voldaan aan eventuele wettelijke eisen en de wensen van het management om te kunnen beschikken over relevante managementinformatie. De Senior HR Business partner vertaalt op proactieve wijze nieuwe fiscale en juridische wet- en regelgeving, et cetera naar het personeels- en arbeidsvoorwaardenbeleid. Tenslotte adviseer je de lijn met betrekking tot optimalisatie van de instroom, doorstroom en uitstroomprocessen.

Waar zijn we naar op zoek?

Als Senior HR Business partner daag je managers uit in hun denken en begeleidt hen bij uitdagende casussen naast je bijdrage aan de Roadmap. Je houdt je bezig met thema’s als cultuur en leiderschap, strategische personeelsplanning en neemt deel of geeft leiding aan een aantal projecten. Kortom als Business Partner ben je de ‘linking pin’ tussen de business en de HR-experts om samen de behoeften van de business en trends te vertalen naar HR-oplossingen.

Daarnaast:

 • Ben je bereid 32-40 uur te werken, op onze locatie in Arnhem;
 • Heb je tussen de 5-10 jaar werkervaring in een brede HR rol (instroom-doorstroom-uitstroom);
 • Heb je een proactieve instelling en kun je overzicht houden over je werkzaamheden;
 • Ben je communicatief erg sterk en ga je een discussie niet uit de weg;
 • Heb je snel in de gaten wat er speelt door je helicopterview en analytische blik;
 • Ben je flexibel inzetbaar en zoek je snel verbinding;
 • Heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

 • Een werkweek van minimaal 32 uur, fulltime mag ook, graag zelfs!;
 • Een tijdelijk dienstverband van een jaar, met verlenging voor onbepaalde tijd als het ons beide bevalt;
 • Een salarisindicatie tussen de €3.500- €5.000,- bruto op basis van 40 uur;
 • Goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Een gedreven HR team om mee samen te werken bij een bedrijf dat volop in beweging is;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop en smartphone;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een toffe club van jonge mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om van de wereld een betere plek te maken;
 • Leuke bedrijfsactiviteiten zoals een Ski-weekend, Strong Viking run, BBQ’s en spontane borrels!

Ben jij de Senior HR Business Partner die we zoeken? Solliciteer door een mail te sturen naar onze recruiter, Yannick Keijzer, yannick.keijzer@hyetsolar.com of neem contact op met Janneke van Heuven, HR Manager op janneke.vanheuven@hyetsolar.com.

Over HyET Solar

HyET Solar heeft de eerste commerciële, rendabele zonnefolie (Powerfoil) op de markt gebracht en heeft klanten over de hele wereld. Powerfoil is een zonnepaneel in de vorm van folie. HyET Solar maakt met dit licht gewicht, flexibel en lage kosten product nieuwe toepassingen mogelijk. HyET Solar is gevestigd in Arnhem en bestaat uit een ervaren, snel groeiend en internationaal team van nu ongeveer 50 FTE. We zijn op basis van onze draaiende productielijn een nieuwe fabriek voor productie op industriële schaal aan het realiseren in Arnhem en daarnaast internationale uitbreiding aan het voorbereiden.

Back to overview